РОЗКІШНІ ШПАЛЕРИ ПІД БЕТОН


Серед різних текстур завжди знайдуться ті, що чітко розділені для нашого ока та сприйняття, вони викликають певний асоціативний ряд. Для того, щоб зробити красивими стіни у квартирі, ми найчастіше застосовуємо шпалери. Це полотно, що наклеюється на стіну, має певну текстуру, а іноді й фактуру. Серед найпопулярніших виділяють імітуючі:

  • тканину,
  • дерево,
  • камінь,
  • цеглу.

Всі ці принти викликають приємні спогади, можуть підтримати вибраний стиль та колірне рішення, стати основою чи декором.
Все частіше можна помітити, що перевага надається однотонним або монотонним зразкам шпалер, наприклад тим, що візуально схожі на бетон.

СІРІ ШПАЛЕРИ ТА ЇХ ВИБІР

Сірий колір узвичаївся як трендовий нещодавно, він буквально зіставив відтінки бежевого і коричневого. При цьому правильний вибір відтінку є важливим для інтер’єру. Колір може виявитися надмірно холодним, або мати тон, який не гармоніюватиме з рештою обробки. З цієї причини багато хто намагається не фарбувати стіни, а вибрати готовий матеріал, наприклад, шпалери на основі флізеліну або вінілові.


Сірі шпалери досить сильно затемнюють приміщення, тому їх не варто клеїти на всі стіни. Також, що вище в приміщенні ступінь інсоляції, то більший простір може зайняти цей відтінок. Простий сірий тон потребує акцентів, декору, доповнень, тому багато хто намагається вибрати не прості однотонні шпалери, а ті, що мають особливу текстуру. Серед найпопулярніших шпалер під бетон і штукатурку.

ПРИНТ ШПАЛЕР ПІД БЕТОН

Бетонна стіна без будь-якої обробки дозволяє бачити відразу кілька відтінків сірого кольору, це надає обсягу. Однотонний колір зорово зменшує невеликий простір, тому акцентну стіну можна виділити саме такими шпалерами з текстурою.


Варто сказати, що кожен виробник створив свій варіант цієї текстури. Шпалерні полотна мають певні переваги перед звичайним бетоном:

  • вони приємні на дотик;
  • пригнічують шуми;
  • теплі,
  • не виробляють пилу.


Шпалери під бетон часто приписують стилю лофт, хоча вони чудово підходять будь-якому сучасному стилю обробки. Щоб пом’якшити ефект, їх розбавляють оздобленням кольору натурального дерева, різними декоративними предметами, що привертають до себе увагу. Вони злегка відволікають своїми квітами та формою, що дозволяє не так детально придивлятися до шпалер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.