ТОППЕР: КОМПЕНСАЦІЯ НЕДОЛІКІВ СПАЛЬНОГО МІСЦЯ

Уві сні відбувається безліч різних процесів у нашому організмі, всі його системи відновлюються, саме тому він настільки важливий. Постільна білизна, матрац, саме місце – все має сприяти підвищенню якості сну. Першим, хто може перешкодити нам виспатися, найчастіше виявляється матрац.

Причини покупки матраца топпер

Зі званих причин зібрані статистичні дані, власники матраців стверджують, що виріб:

  • надмірно тверде,
  • м’яке,
  • жорсткість не підходить двом сплячим на одному ліжку,
  • на ліжку два матраци, є стик,
  • матрац частково став непридатним,
  • диван не має спального ортопедичного місця.


Хоча вважається, що правильніше придбати новий матрац або кілька, щоб кожен, хто спить на ліжку чи дивані, відчув повний комфорт, зробити це не завжди можна. Придбання відкладають до сезонних знижок, зручної пори року, до того ж якісний матрац коштує недешево. Тому для компенсації недоліків набувають недорогий тонкий матрас – топпер.

Що таке топер

Цей матрац рідко буває завтовшки більше 4-8 сантиметрів, він відноситься до безпружинні. Всередині чохла, який виконаний на блискавці, розташовується шар перфорованого або іншим способом видозміненого латексу, також можуть застосовуватись його модифікації, такі як меморі або окси. Ці матеріали мають особливі властивості. Вони, з одного боку відмінно вдавлюються, з іншого, буквально через невеликий проміжок часу починають виштовхувати предмет, що потрапив на них. Отже, топер наповнений речовиною, яка і в’язка, і пружна одночасно, порівняти це можна з дуже густим киселем.


Топпер стає тим недостатнім шаром – компенсатором. Якщо ви подумали: як у такому разі він компенсує нестачу жорсткості, то оцініть моделі топерів із додатковим шаром – кокосовою койрою. Тут важливо знати одне, хоча в таких матрацах використовують силіконізовану койру, при частому скручуванні вона втрачає свою єдину структуру. Тому цей вид топпера бажано вибирати для стаціонарних місць сну, наприклад, для вже наявного матраца.


Плюс тонких матраців називають можливість розстелити їх, а потім прибрати. До речі, такий предмет сподобається мамам, що люблять грати з малечею на підлозі. З одного боку дитині буде тепло, з іншого, відкинувшись назад, вона не вдариться, а вам буде комфортно сидіти поруч тривалий час. Топпер буде чудовим рішенням для дачі, заміської поїздки, прийому гостей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.