ТРИ ХІТИ В ДИЗАЙНІ ТУАЛЕТУ

Як у людей виходить з тих самих за своєю суттю матеріалів робити щоразу все нові неповторні предмети та інтер’єри. Фарба, плитка, штукатурка – ось в цілому і все, що використовують для обробки санвузлів, звичайно, це фон, решта антуражу вносить стильна сантехніка, меблі, але кожен санвузол не схожий на інший. Якщо уважніше придивитися, то помітно, що на цей момент модні три дизайни туалетних кімнат, їх легко назвати хітами.

Три типи оздоблення санвузла

Що ж можна зробити з туалетом, щоб він виглядав особливо? Перш за все, вибрати тип обробки:


Кожен тип унікальний, їх поєднують між собою, що зробить приміщення оригінальним, відмінним від інших. Нюанс для всіх єдиний, останнім часом головне вимоги до будь-якого оздоблення – ідеальне вирівнювання поверхонь:

  • підлоги,
  • стелі,
  • стін.

Поверхні повинні бути ретельно виведені, кути, де примикатимуть матеріали також.

Інтер’єрна фарба у дизайні туалету

Фарба вважається одним із найдешевших матеріалів, адже окремий туалет майже завжди малий за площею. Серед популярних відтінків інтер’єрних фарб для туалету зустрічаються сірі з переходом у сині, рідше коричневі тони. Хоча таке оздоблення простіше, через високий ступінь наближення поверхонь, якість фарбування має бути на висоті. Щоб переконатися в тому, що туалет, пофарбований матовою фарбою, виглядає цікаво, що видно на фото, що представлені тут.

Керамічна плитка у туалеті

Підбираючи плитку, можна віддати перевагу кахлю, а також керамограніту. Відтінки керамічної плитки варто вибирати або матові, приглушені в сіро-коричневій гамі або яскраві строкаті, з геометричними східними мотивами. Якщо плитка однотонна, то вона настилається на підлогу та стіни, у невеликих приміщеннях варто віддати перевагу м’яким контрастним тонам. Яскравий кахель частіше поєднується з білою, при цьому перша укладається за унітазом, що створює візуально вертикаль. Туалет навіть досить вузький з таким інтер’єрним рішенням виглядатиме повітряним, у ньому не буде відчуття здавленості.

Декоративна штукатурка у санвузлі

Найрідше зустрічаються санвузли, оброблені декоративною штукатуркою. Таке оздоблення по-справжньому вражає, хоча по фото цього часом непомітно. Справа в тому, що фотографії не можуть повністю передати якість покриття, його шовковисту текстуру. Плюсом штукатурок, на відміну від фарб, вважають їхню гладкість. У складі часто присутній лак, який надає стінам механічної міцності, гігієнічності, адже їх можна мити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.