ВІРНИЙ ВИБІР І ОСОБЛИВОСТІ СИДІННЯ ДЛЯ УНІТАЗА


Деякі речі в нашій голові вже через певний час стають настільки пов’язаними з іншими, що ми буквально забуваємо про їхнє існування. У цьому випадку таке сприймається як комфорт. Так можна сказати про сидіння для унітазу, про нього згадують хіба що ті, хто робить прибирання в санвузлі, а також батьки малюків, що стикаються з питанням привчання їх до дорослої сантехніки.
На справі сидіння для унитазу – практична річ, яку не доводиться турбуватися, хоча так було далеко не завжди. На даний момент щільний дюропласт майже повсюдно замінив собою поліпропілен, що вирізнявся крихкістю. Сама конструкція сидіння з дюропласту дозволяє йому служити дуже довго, часто навіть довше, ніж сам унітаз.

ЯК ЗРОБИТИ ВИБІР СИДІННЯ ДЛЯ УНІТАЗУ

Вибір цього предмета відбувається найчастіше у таких ситуаціях:

У першому випадку придбати його не складно, адже ви можете підібрати його, безпосередньо примірявши, а часто воно взагалі йде в комплекті, іноді навіть зі знижкою. У цей момент ви знаєте все, що потрібно:

  • міжцентрова відстань,
  • габарити обідка,
  • назва колекції сантехніки.


По суті, це і є три важливі параметри, що необхідні при виборі, якщо настав другий випадок. Знання будь-яких двох параметрів зі списку значно наближає вас до успішної покупки.

СИДІННЯ ДЛЯ УНІТАЗУ І ОСОБЛИВОСТІ ЙОГО ВИБОРУ

Найбільш важливими є міжцентрова відстань і габарити або форма обідка.
Перше легко виміряти лінійкою, це відстань між серединою отворів, куди вставляються кріплення, воно розміщується ближче до бачка або стіни, якщо підвісна конструкція. Форма обідка буває:


Найпростіше обвести його на папері, так ви точніше уявлятимете, що шукати.
Ще один простий варіант, просто взяти попереднє, нехай і зламане сидіння і принести в магазин, а також сфотографувати унітаз з кількох ракурсів, щоб було видно марку виробу.
Якісне сидіння дозволить зручно розташовуватися та використовувати сантехніку, проводити високоефективне прибирання. Але слід пам’ятати, що воно збільшує висоту унітазу, що може зменшити комфорт використання. Далеко не всі знають, що висота повинна бути такою, щоб при сидінні ваші ноги не утворювали прямий кут, коліна повинні бути трохи вище точки зіткнення з сидінням. Це комфортно, до того ж поза сприятиме підтримці вашого здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.