ВИБИРАЄМО КАХЕЛЬ ДЛЯ МОДНОГО ІНТЕР’ЄРУ

Мода та час – два фактори, що мають основну роль у ремонті, навіть якщо здається, що інші з них так само важливі. Мода на ті чи інші види оздоблення, а також специфіка їхнього застосування варіюється з часом. Саме з цієї причини часто можна почути, що щось оздоблення було модним у певні роки. Час визначає, наскільки позачасова вийшла обробка. І хоча вона може здатися комусь нудною, в деяких приміщеннях це плюс, ванна – одна з них.

Ремонт у ванній кімнаті

За статистикою ремонт у санвузлах, а точніше у ванних кімнатах одна сім’я робить один раз за період володіння житлом, винятки бувають, але вони нечасті. Тому, вибір обробки ванної кімнати, а найчастіше це керамічна плитка, кахель або керамограніт, – справа важлива та відповідальна.

Чого варто уникати при ремонті ванної кімнати

Роблячи модну ванну, уважно вслухайтеся в ті відчуття, які роблять її веселою, яскравою, оптимістичною зараз. Найчастіше яскраві відтінки плитки швидко виходять із моди, одні колірні рішення змінюються іншими. Оцініть колір кахеля, і навіть його фактуру. З моди найшвидше виходять:

  • яскраві, кислотні кольори,
  • висока ступінь глянцю плитки,
  • темні, насичені відтінки.


Доглянули плитку з однієї колекції, намагайтеся знизити кількість декоративних компонентів, таких як панно і бордюри. Якщо вам до душі багатство обробки, віддайте перевагу фризам, що особливо мають різьблений малюнок, бажано щоб колір точно збігався з кольором плитки.

Доповнюємо оздоблення ванною деталями

Кахель для модного інтер’єру – це ще вибір формату. Крупноформатна плитка без будь-якого декору може виглядати вже за кілька років незатишно, уникнути цього і зберегти мінімалізм дозволять фризи типу олівець. Плитка класичного формату тривалий час залишається в моді, при цьому керамічна і скляна мозаїка здебільшого добре виглядає як доповнення над ванною, на виступаючих частинах вбудованих меблів і як бордюр.


Монотонні інтер’єрні рішення зменшують приміщення зорово, особливо, якщо відбувається покриття кахлем від підлоги до стелі. Вирішили поєднувати два види плитки – шукайте м’які відтінки природних тонів. Недарма, ванні кімнати з дизайном поза часом покриті кахлем світлих тонів від молочної до кавової. Яскраві колірні рішення повинні бути вивірені, бажано вибирати для них кахель високої якості, усвідомлюючи те, що колір важливо підібрати свій улюблений, від якого ви не втомитеся.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.