ЕЛЕГАНТНИЙ ЗМІШУВАЧ ДЛЯ ВАННИ НА ПІДЛОГУ

Велика площа ванної кімнати – тисяча фантазій та грандіозні плани щодо облаштування. З таким багатством є де розвернутися, саме для цих кімнат слово дизайн полягає у можливості не просто вибрати оздоблювальні матеріали, але й те, де стоятимуть ванна, душова кабіна та багато інших предметів. Саме тут зустрічаються окрема ванна і спеціальний змішувач для підлоги до неї.

Особлива ванна та змішувач підлог.

Встановити підлоговий змішувач у квартирі також можна, якщо це дозволяє зробити розмір приміщення, а також підведення труб. Багато хто відмовляється від цього лише тому, що хоча для самого змішувача і потрібне підведення труб водопостачання під підлогою, але вони досить тонкі. Інша справа, що ванна вимагатиме товстіших труб відведення стічних вод. Якщо цей варіант все ж таки хочеться випробувати, не забудьте провести ретельні вимірювання ухилу всіх труб, а також ретельно проведіть етап гідроізоляції. Іноді, щоб мати можливість отримати заповітну окрему ванну частину підлоги піднімають. Бажано, щоб подіум був широким, значно виступав за краї ванни. У будинку застосувати такий змішувач значно простіше.

Підлогові змішувачі та їх типи монтажу

Змішувачі для ванн, що окремо стоять, встановлюються безпосередньо на підлогу. Їх дизайн може бути різним, принцип впливу при цьому не відрізняється. По суті це все той же змішувач, з тією різницею, що частина труб, що подають воду, буде укладена в красивий металевий корпус. Зауважимо, змішувачі для підлоги можуть мати одну ніжку або дві: для гарячої і холодної води. Тому, вибрати цей вид сантехніки слід до початку підготовчих робіт у ванній кімнаті і раніше, ніж почнуть класти плитку.


Дизайн змішувачів для підлоги – це окрема тема. Покупці майже завжди намагаються підібрати змішувачі в єдиному ключі для всієї ванної кімнати, це справляє приємне враження. Виробники завжди намагаються включити в лінійки сантехнічних приладів весь спектр видів, щоб сформувати вигляд приміщення було простіше. Змішувачі для підлоги бувають різних кольорів: від хрому до чорного матового, звичайно, всілякі золоті, мідні відтінки зустрічаються досить часто.

Ванна, що стоїть окремо, – розкішний аксесуар, який завжди хочеться обіграти. Змішувачі постачаються краном для набору води у ванну, душовою лійкою в одному стилі. Вибрати можна як сучасні змішувачі важеля, так і моделі для підлогового монтажу з вентилями. Оцінюючи всі варіанти, намагайтеся підібрати той, що поєднуватиметься за стилем виконання та кольором з іншими аксесуарами та сантехнікою у ванній кімнаті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.