ВЕЛИКІ РУШНИКИ ДЛЯ ВАННОЇ ТА ПЛЯЖУ

Соткані з ниток тканин, що добре вбирають, перетворюються на пухнасті, м’які рушники. Вигляд і розмір цих рушників переважно залежить від того, де вони будуть використовуватися. На даний момент випускають рушники більш ніж сто різних видів, одна з найбільш численних категорій – банні.

Лазні рушники

Банні або махрові рушники мають таке плетіння, при якому нитки дозволяють максимально швидко вбирати воду, при цьому тканина повинна залишатися щільною, швидко сохнути. За типом плетіння ниток можна розділити такі рушники на:

  • ворсові,
  • петельні.


Банні рушники різняться за розмірами, залежно від цього їх поділяють за призначенням. Невеликі махрові призначаються для рук, обличчя, розмір яких досягає 25 сантиметрів. Розміри до метра – найпопулярніші. Таке можна використовувати для будь-яких частин тіла, до того ж вони більш вигідні економічно для домашнього використання. На такі витрачається менше води під час прання. Плюсом їх вважається гігієнічність, адже за рахунок розмірів вони швидше просочуються водою, тому їх стирають частіше.

Махрові рушники великих розмірів

Великі рушники від метра завдовжки, шириною мають бути у кожному будинку. Справа в тому, що велика частина людей любить приймати ванну та душ, при цьому змінний одяг часто залишається в іншій кімнаті. Воно дозволить витертися, а потім дійти до кімнати з комфортом, не бентежить оточуючих. Цікаво, але саме такі великі махрові рушники застосовуються в саунах, спа-салонах, комфортні для любителів басейнів і пляжів.

Великі рушники для ванни, сауни, пляжу

Великий рушник може мати малюнок, але краще вибирати ті, що пофарбовані однотонно. Взагалі, тенденція останнього часу – вибір для ванної кімнати даного текстилю різного розміру в одній кольоровій гамі. Перевага, без сумнівів, віддається білому кольору, але рушників великих розмірів цього кольору випускають менше. Тому найбільш популярні кремові, коричневі, сині відтінки. великі махрові рушники дозволять:

  • витерти тіло, волосся;
  • загорнутися в тканину;
  • використовувати їх як покривало.


Щоб такий рушник довго тішив своїм виглядом, його важливо прати окремо від інших речей, особливо тих, що мають металеві або пластикові замки, гудзики, застібки. Щоб рушник не був надмірно жорстким після прання, обов’язково додайте в пральну машину кондиціонер для білизни. Великий рушник сподобається чоловікам, жінкам, серед яких знайдуться любителям лазень та саун, а також затишному розслабленню у власній ванні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.