СВЯТО ТА ОДНОРАЗОВИЙ ПОСУД

Свято в домашньому колі – привід для будь-якої господині похвалитися стильним, унікальним посудом, яким сервірується стіл. Пікнік удвох на природі, теж чудовий привід доповнити романтику улюбленими філіжанками та тарілками. При цьому є такі урочистості, які все ж таки вимагають, щоб стіл був накритий одноразовим посудом.

І одноразовий посуд стане в нагоді

Здавалося б, такий посуд став відходити в минуле, використовують його лише для організації офісних перекусів, але що ви скажете, якщо побачите сучасніший варіант одноразових тарілок, склянок? На сьогодні такий варіант посуду застосовують для:

З чого виготовляють одноразовий посуд

Сучасний одноразовий посуд дуже різноманітний, це вже не ті похмурі білі склянки, тарілки та столові прилади із пластику. Перше, її виробляють:

  • із пластиків різних типів,
  • бумаги,
  • крохмалю,
  • алюмінієвої фольги.


Варто звертати увагу на те, які маркування стоять на продукції, що виробляється, якщо це пластик, то бажано, щоб він був харчовий. Контакт твердої їжі з таким одноразовим посудом безпечний. Що стосується рідин, то намагайтеся уникати тривалого дотику пластикового посуду та алкоголю, кислот, наприклад, оцту чи кетчупу.


Посуд з паперу більш екологічний, але варто сказати, що він буває покритий тонким шаром плівки, щоб зберегти свій вигляд тривалий час. Гарний одноразовий посуд – одне з чудових доповнень для організації дитячого свята, іншого тематичної урочистості. За допомогою цілого набору одноразового посуду легко можна наголосити на кольоровій гамі свята.

Варіанти з різними принтами, наприклад, героями мультфільмів, яскравими кульками, квітами – одноразовий дитячий посуд, зручний для батьків і симпатичний для дітей святковий стіл.
Існує ще один підвид одноразового посуду, призначений для разового приготування страв. Судочки з алюмінію дозволять запекти пиріг, м’ясо або рибу, зробити десерт, що вимагає розігріву за високої температури. Одноразовий алюмінієвий посуд припав до душі господаркам, що люблять кулінарні експерименти, але віддавати багато часу відновленню чистоти плити та духовки не мають наміру. Готуючи в такому посуді, проте треба розуміти, що зберігати приготовану в ньому їжу не варто, особливо якщо вона запікалася з соусами, овочами чи фруктами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.