ПАПЕРОВІ СЕРВЕТКИ ТА ЇХНІ ВИДИ

Інвентар та приладдя для прибирання або декоративний елемент, а може засіб особистої гігієни – все це один і той самий виріб – паперові серветки. Останнім часом різноманітність форм, розмірів та навіть призначення багаторазово збільшилися. Варто також зазначити, що до паперових серветок відносять інші види продукції, наприклад, рушники з того ж матеріалу. Видів такого поширеного предмета безліч, але частіше розподіл відбувається за призначенням:

  1. гігієнічні засоби,
  2. обтиральні матеріали,
  3. аксесуари для сервірування,
  4. декоративне приладдя.

Кожен напрямок має свої особливості, які у певних випадках відіграють важливу роль. Так, наприклад, паперові серветки як гігієнічні та обтиральні засоби зустрічаються у вигляді:

  • рулонів,
  • прямокутних або квадратних відрізів.

Останні два види лише у вигляді відрізів. Крім того, укладання відрізів паперових серветок, призначених для диспенсерів, провадиться різними методами. Зазвичай вони мають буквене позначення, яким просто зрозуміти тип диспенсера.

ПАПЕРОВІ РУШНИКИ ДЛЯ ПРИБИРАННЯ БУДИНКУ

Найбільш популярним видом серед домашніх господинь, а також там, де неможливо використовувати рушники з тканини, застосовують їхній аналог з паперу. Згорнута в рулон смуга паперу нагадує за формою туалетну, проте висота виробу більша рівно вдвічі. Ще однією особливістю паперових рушників в рулонах вважають поглинаючу здатність. Одиниця, що відокремлюється, легко вбирає рідину за рахунок багатошарового і більш об’ємного рельєфу.


Застосування паперових рушників здебільшого відбувається у зоні кухні, а також у ванній кімнаті. При цьому такий матеріал чудова підмога у проведенні збирання, особливо, коли необхідно видалити бруд, без подальшого очищення інвентарю. Рушники паперові легко вбирають вологу, утримують її, тому ними:

  • протирають вимитий посуд,
  • видаляють залишки їжі та напоїв,
  • знімають та наносять рослинні олії на сковороди,
  • зволожують свіжу зелень для зберігання холодильника.

Головне, правильно розмістити цей прибиральний засіб так, щоб він знаходився під рукою, але відірвати необхідну кількість, можна було, не намочивши весь рулон мокрими руками.

СЕРВЕТКИ ПАПЕРОВІ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ

У цьому плані паперові салфетки призначаються для гігієни тіла, пов’язаної із поглинанням їжі. Вони покликані:

  1. видалити залишки їжі навколо рота,
  2. захистити одяг від її влучення.

З іншого боку, матеріал сприймається як декоративний елемент, за допомогою якого сервірують столи, виробляють святкові прикраси своїми руками, доповнюють методи брендування, подаючи якийсь вид їжі з цим аксесуаром, наприклад, кавою. Усі паперові серветки, у такому разі, поділяють за кольорами на:

  • білі,
  • кольорові однотонні,
  • з візерунком або принтом.

Гармонізація кольору з предметами декору в сервіруванні, що вже є, відіграє важливу роль, тому серветки з паперу, як недорогий, доступний продукт, вкрай популярні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.