ВИБІЛЕНИЙ ЛАМІНАТ В ІНТЕР’ЄРІ

Обробка дерева різними способами призвела до того, що і дизайн ламінату ввібрав у себе все це, зробивши продукт більш схожим на натуральну деревину. Одним з методів обробки вважається біління зрізів дерева, які поділяють на два основні види:

  • фарбування прожилок м’яких шарів;
  • повне освітлення поверхні.

Подібні види ламінату викликають величезний інтерес, особливо у тих, хто бажає реалізувати інтер’єр у світлих тонах, а також отримати варіант із натуральними відтінками темних порід деревини, але з унікальним освітленим тоном.


Таким чином можна помітити, що під поняттями вибілений або білий ламінат може мати будь-який колір: від темного натурального дубового до білого. В інтер’єрних рішеннях найчастіше орієнтуються на те, як буде конкретний ламінат поєднуватися з меблями та іншою обробкою.
Варто пам’ятати, що на відміну від натурального дерева, ламінатні дошки неможливо додатково обробити, адже зверху вони покриті захисним шаром лаку, а малюнок нанесений на найтонший папір. Тому дуже важливо в момент підбору мати зразки супутніх йому в інтер’єрі предметів.

СТУПІНЬ ВИБІЛЕНОСТІ ЛАМІНАТУ

Одним з показників для багатьох вважається ступінь вибіленості ламінату, а також колір основи, що імітується. Наприклад, у продажу можна знайти абсолютно чорний ламінат, жилки якого заповнені білим кольором, ніби по них провели крейдою. Найпопулярнішими вважаються класичні бежеві відтінки напольного покриття, які після укладення під різними кутами мають різну насиченість кольору. Часто під кутом 45 градусів ламінат буквально вкритий білою плівкою, яка дає більше світла, відбиваючи його.


Інтер’єри в білих тонах припускають білий ламінат, але відомо, що цей колір маркий, що виділяє всі види забруднень. З цієї причини застосовують вибілений світлий ламінат що має бежевий, світлий тон, світло-сірий ламінат також прийнятний.
Ступінь вибіленості може варіюватися в широких межах, загалом цей ефект потрібний для посилення візуального відчуття від структури дерева, так важливо для ламінату.

ПЕРЕВАГИ БІЛЕНОГО ЛАМІНАТУ

Головна перевага вибіленого ламінату вважається особлива різноманітність імітації порід. Безумовно, найпоширенішим вважають дуб, при цьому можна знайти інші різновиди, що мають інший малюнок.
Перевага біленого ламінату в його строкатій текстурі, вона добре приховує забруднення, причому всі інші особливості йому також притаманні. Тобто, ви купуєте все те саме:

  • відповідні розміри та товщину;
  • з наявністю або відсутністю фасок;
  • відповідним класом міцності.

Таким чином, продукт не відрізняється від усіх інших, при цьому додає різноманітність кольорів. Подібні варіанти зустрічаються у всіх виробників, що дозволяє придбати товар тієї якості, яку ви вважаєте відповідним своїм уявленням про надійність.
Як і інші види даного покриття, він може мати поверхневий шар:

  1. матовий,
  2. напівглянцевий,
  3. глянцевий.

Вибір залишається за покупцем, роблячи його, попросіть продавця скласти кілька плит, щоб оцінити загальний ефект.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.