ЧИМ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ ПІДГУЗНИКИ-ТРУСИКИ

Коли дитина стає трохи старшою, приходить складна пора – час привчання чада до горщика. Для тих, хто використовує памперс, далеко не нове, що малюкові в 1,5 роки важко пояснити, навіщо йому робити так. Памперси поступово замінюють більш комфортну форму – підгузки трусики. Чим вони відрізняються, чому з ними простіше?

Переходимо від підгузків до підгузків-трусиків

Підгузки у формі трусиків в целом отличаются от обычных тремя основными пунктами:

  • наявністю м’якого пояска,
  • манжетами у зоні навколо ніг,
  • збільшеним поглинаючим шаром.


Трусики, які відрізняються від простих підгузків візуально, одягаються через ноги, це значно швидше та простіше. Саме із застібками у більшості батьків виникає маса проблем. Якщо ж гігієнічний засіб використано, він стає важким, до того ж діти рідко лежать струнко, зняти його можна надірвавши боковини по шву. Є також варіанти, коли боковинки памперса зроблені у вигляді липучок, що дозволяє знімати їх, а потім одягати, якщо є потреба.

Як поясок, так і манжети блокують рідину, яка могла не потрапити на частину підгузника, що вбирає, зосереджену в міжніжжі. До речі, умовно, як і інші види памперсів, трусики поділяють на:

  • для дівчаток,
  • для хлопчиків,
  • універсальні.


Це вказується на упаковці, тому що рідина у дівчаток та хлопчиків розтікається по внутрішній частині по-різному. Підгузки трусики до того ж, розраховані на дітей віком від півтора року і старше, а значить, одноразова порція сечі може бути від 100 мл і більше. Матеріал, що вбирає рідину, може бути сегментований, це роблять для прискорення поглинання. Вибір підгузків такого виду залежить від багатьох факторів. Куму важливо, щоб дитині було комфортно, для інших натуральність матеріалів має першорядне значення, треті шукають максимальної практичності.

Як вибрати підгузки трусики

Вважати, що одні підгузки трусики краще за інших не пробуючи – помилково. Найчастіше розміри та вага дитини, ступінь її рухливості, активності, показники здоров’я накладають печатку на остаточно вибраний продукт. Багато мам поступово переходять від одного продукту до іншого через зміну цих показників. До того ж дуже важливо, щоб до наміченого вами терміну дитина повністю або частково перейшла на використання горщика. Вважається, що оптимально зробити це до трьох-трьох із половиною років, коли його почнуть водити у садок. Підгузки трусики – останній етап до повного переходу від гігієнічних систем новонародженого до дорослих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.