ЧИМ ПОРАДУЄ РЕШІТКА ДЛЯ ГРИЛЯ СОЛОДКОЇЖОК

Різноманітне за своєю складністю обладнання для приготування шашликів, грилю, барбекю є у кожному будинку чи квартирі. Без цього складно уявити приємний виїзд на природу, а деякі мають затишне обладнане місце прямо у власному дворі. При цьому асоціюються всі ці мангали, ґрати з приготуванням основних страв: м’яса, риби, овочів. Кожен, хто бував біля мангала, знає, що певного моменту відчувається особливе бажання з’їсти чогось солодкого, тобто десерт.


Так чим же порадує решітка для гриля ласунів? Ще нещодавно приготування на вогні вважалося справою серйозною, жодних відхилень від наміченого курсу, а тепер багатий вибір продуктів буквально змушує експериментувати. З’являються нові несподівані варіанти солодощів, десертів і перекусів, які чудово доповнюють смаки м’ясних та овочевих страв на грилі.

ЯКИЙ ДЕСЕРТ ПРИГОТУВАТИ НА ГРИЛІ

Залишається лише розібратися та вирішити, який десерт приготувати та що для нього купити. Як і вибір відмінного м’яса, риби, десерт вимагає розуміння того, що потрібно взяти з собою, а також того, що віддає перевагу сім’ї та друзям. Безумовно, найпростішим буде карамелізація, тобто виділення різноманітними фруктами цукру, під дією помірної спеки вугілля. Вони покриваються красивими смужками, стають м’якшими та солодкими. Серед таких фруктів максимально підходять для приготування на вугіллі:

  • персики,
  • ананас,
  • банани,
  • яблука,
  • груші,
  • сливи.

Це може стати вашим особистим експериментом. Основою десерту, приготовленого на мангалі, можуть стати:

  1. фрукти,
  2. шоколад,
  3. маршмеллоу (різновид зефіру),
  4. тонко розкочене тісто.

Залишається лише підключити власну фантазію чи піддивитися пару рішень в інтернеті.

ЯК ГОТУВАТИ НА РЕШІТЦІ І МАНГАЛІ ДЕСЕРТ

Існує три основні способи приготування на вугіллі і решітці:

  • безпосередньо на решітці,
  • у загорнутому вигляді, підійде щільна харчова фольга,
  • на невеликій чавунній сковороді.

Для того, щоб поєднувати продукти вказані в списку, важливим є лише розуміння про те, як ви їх поєднуватимете, а також подаватимете на стіл. Обов’язково візьміть із собою ізотермічний контейнер, працюючий як переносний холодильник, поклавши в нього улюблене морозиво, приготовані з вершків та м’яких сирів солодкі креми. Зробивши із фруктів кошики, наповніть їх зефіром, шоколадом, покладіть на решітку, щоб отримати ідеальний десерт для відпочинку на природі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.