ТЕПЛОВЕНТИЛЯТОР ДЛЯ ЛІТА ТА ЗИМИ

Невеликий життєвий простір зобов’язує до раціонального підходу для придбання речей. Насамперед, це стосується різноманітних побутових приладів, серед яких в Україні багато уваги приділяється кліматичній техніці, у тому числі працюючій для:

  • опалення,
  • охолодження,
  • вентиляції,
  • зволоження,
  • очищення повітря.

Обернувшись навколо можна усвідомити, що навіть при грамотному сучасному плануванні будинку, наповненні його стаціонарними приладами, у тому числі теплими підлогами та провітрювачами, у полі зору виявляться обігрівачі, вентилятори, грілки. Це говорить про необхідність більш індивідуальної подачі тепла, холоду, свіжого повітря. Добре, якщо такий компактний прилад матиме відразу кілька функцій, наприклад, як тепловентилятор.

ПЛЮСИ ТЕПЛОВЕНТИЛЯТОРА

При обліку грамотно розпланованої системи, виникають моменти, коли одному з членів сім’ї все ж таки холодно чи душно, а іншим ні. У невеликому просторі тепловентилятор врятує положення, адже він може:

  1. швидко прогріти простір навколо людини,
  2. працювати як звичайний вентилятор без функції підігріву.

Подібне поєднання особливо подобається тим, хто шукає по-справжньому компактне вирішення таких проблем. Такий обігрівач легко уміститися в шафі для білизни, його можна витягнути буквально за лічені секунди, адже він важить мало, часто забезпечений ручкою для переносу.
З тепловентилятором легко впорається дитина, до того ж вона безпечна, з нею важливо дотримуватися лише одного правила: не накривати прилад зверху. Простота звернення полягає в тому, що повернувши одну або дві ручки, отримуємо відрегульований потік повітря, залежно від переваг холодного або нагрітого, при цьому певної температури швидкості. Тепловентилятор такого типу відноситься до економічних варіантів.


Поступово розробники створили подібну за функціоналом, але потужнішу версію обігрівача. Тепловентилятор у вигляді великого, майже метра в довжину, що обертається на стаціонарній ніжці, колони – рішення для тих, хто живе в маленькій квартирі або будинку і не може з різних причин встановити кондиціонер, плюс з прогріванням в проміжок між сезонами він теж буде корисний.

ТЕПЛОВЕНТИЛЯТОР І ЛІТНЯ СПЕКА

Безумовно, стан, коли влітку настають жаркі до нестерпності дні, змушує забути про принади цього сезону. Тепловентилятор – прилад, про який забувають влітку, хоча він цілком підходить для прогону повітря, якщо він погано надходить із відкритих вікон. Рух повітря часто, а не його температура, дає відчуття прохолоди, свіжості. Звичайно, як і будь-який прилад із вбудованим вентилятором, він видає звук. Але повірте, він порівняний із тим, що видає сучасний витяжний вентилятор у ванній на низьких швидкостях. До речі, увімкнувши обидва прилади можна отримати необхідний приплив та відтік повітря, якщо у житловому просторі порушена система повітрообміну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.