НАПЕРЕД НОВОРІЧНОЇ НОЧІ


Ще трохи й задзвонять келихи з шампанським, кімнату висвітлять вогні гірлянд, вона наповниться запахом ялинки та мандарин. Напередодні Нового року так багато турбот, які найчастіше лягають на плечі господарок. Насамперед це святкове оздоблення будинку, апетитний багатий стіл. У процесі приготування багато предметів купуються на запас: новорічна ніч, час сюрпризів. Деякі з них виявляться несподіваними, від таких хочеться застрахуватися. Наприклад, ніхто не захоче провести святкову вечерю в темряві, може й не в повній, а скажемо з однією лампочкою, що перегоріла, але зате в центрі люстри.


Наперед слід купити пару нових світлодіодних ламп, адже вони не займуть багато місця, при цьому врятують від такої ситуації. Перед покупкою визначте, де та які види ламп встановлені. Купувати led лампи навмання немає сенсу, вони повинні підійти:

  • цоколю;
  • розміром,
  • типу світіння.


Новий рік майже завжди пов’язують із певним видом світла: комусь до душі яскравий блиск келихів, тоді лампа повинна давати холодне біле світло або те, що трохи м’якше – денне. Хочете створити затишок – оцініть принадність теплого світла. Спочатку він може здатися тьмяним і, мабуть, не підійде для зони приготування їжі, але біля каміна або ялинки буде цілком доречним.

ЛАМПИ LED – ПОДАРУНОК У СТИЛІ НОВОГО РОКУ

Практика показує, що маса подарунків може принести менше радості, ніж один, але практичніший. Якщо ви знаєте, що вони мають першочергове значення, не бійтеся натякнути про це близьким. Чим може сподобатися лампа led як подарунок на Новий рік? Перехід на такі освітлювальні прилади буває складним через низку причин:

  • труднощі у виборі,
  • складнощі з покупкою,
  • дорожнеча заміни одразу всіх ламп.


Вважається, що поєднання led та інших типів освітлювальних приладів погано позначається на зорі. Тому багато хто купує лампи разом для всього приміщення або навіть будинку, квартири. Зробити господарям подарунок зможе той, хто насправді їх близько знає.

НОВОСІЛЛЯ ПІД НОВИЙ РІК

Рік новий та житло теж – так часто трапляється. Подарунки в цей період виявляються незабутніми, а з іншого боку, дивними для звичайного життя. У такий період новосели раді сантехніці, електроприладам, постільним речам, а також всіляким дрібницям. Світлодіодні лампи стануть добрим подарунком, адже це полегшення для сімейного бюджету. Подібний подарунок у новорічний або різдвяний вечір цілком під силу зробити комусь із близьких друзів чи рідних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.