ВИКОРИСТОВУЄМО ПЛАСТИКОВІ ГОРШКИ ДЛЯ КВІТІВ

Щоб завести на підвіконні сад, зовсім не треба витрачати багато, достатньо буде для початку придбати недорогі пластикові горщики. Можливо, комусь їхній зовнішній вигляд здається непоказним, простим, але в цьому прихована величезна кількість плюсів. Горщики для квітів із пластику – це універсальний, комфортний варіант для тих, хто по-справжньому любить квіти.

Плюси пластикових горщиків для квітів

Якщо розглядати докладніше, то можна помітити, що пластикові горщики повністю імітують глиняний посуд, при цьому:

  • їх значно простіше чистити,
  • матеріал не вступає в реакцію із ґрунтом,
  • ємності не б’ються.


Маючи свійських тварин, особливо котів, багато хто відмовляє собі у вирощуванні квітів, пряних трав лише тому, що зіткнулися з розбитими глиняними горщиками. Такі ємності для квітів коштують дорожче, їх складніше доглядати, до того ж якщо рослина впала, наприклад, з підвіконня, то в такому випадку вона майже завжди отримує пошкодження кореневої системи. Так як пластик не тендітний, він не б’ється, квітка може зовсім не постраждати, пластик компенсує удар об підлогу.

Кольори горщиків для квітів із пластику

Звичайно, пластикові горщики мають різні форми і розміри. До того ж крихітні судини, а також величезні діжки стоять відносно недорого. Хоча, ті, що зроблені з глини, таких самих розмірів, майже завжди оцінюються вище за решту розмірного ряду. Найбільш популярні кольори:

  • коричневі,
  • білі,
  • чорні,
  • різних квітів.


Останні зустрічаються рідше, в основному в нових колекціях, наприклад, що візуально складаються з трьох. Вони ставляться одна на одну, так виходить цілий каскад. Пластикові горщики не бояться морозу, сонця, вони чудово можуть використовуватися як у будинку, так і на вулиці, є рослини, які потребують переміщення з дому влітку. Деякі квіткарі застосовують горщики з пластику як ємності під розсаду, для карантину. У такому горщику цілком можна виростити все що завгодно: від трави для котів до справжньої кави.

Що треба знати, купуючи горщик для квітів

Ємності для квітів із пластику надають різних форм, це важливо знати. Якщо ви хочете пересаджувати рослини, найпростіше вибрати посуд без внутрішніх ребер, з рівним краєм. Обов’язково переконайтеся, що до комплекту входять блюдця – піддони.
Найчастіше покупниці вже зважившись купити щось, переносять покупку. Після чого повертатися у віддалений магазин буває просто ліньки, тоді цілком можна замовити товар через інтернет, тим більше, що пластикові горщики так вибирати куди простіше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.