ЧОМУ ДЗЕРКАЛО З ПІДСВІЧУВАННЯМ КРАЩЕ

Ванна кімната стає все більш технологічною, при цьому покупці хочуть, щоб все обладнання було приховане та не притягувало погляд. Це особливо характерно для ванних кімнат у класичному стилі, а також для багатьох інших. Даний підхід стосується сантехніки, сушарки для рушників і навіть дзеркал.
Дзеркала вже давно стали важливим атрибутом ванної та туалету, де тепер заведено ставити мініатюрні раковини. В інтер’єрах всього житлового простору освітлення стало не просто необхідністю, а й оригінальним способом обіграти простір, надати йому функціональності. Поєднання дзеркала та підсвічування – прийом далеко не новий, проте вбудовувати підсвічування всередину навчилися лише недавно, з розвитком LED технологій.


Цей варіант – дзеркало з підсвічуванням неймовірно практичний, він легко адаптується до будь-якого інтер’єрного рішення. Залишається лише вибрати варіант установки, розмір та спосіб включення.

ВИДИ ДЗЕРКАЛ З ПІДСВІЧУВАННЯМ

Для тих, хто цікавиться темою дзеркал з підсвічуванням не секрет, що є безліч відео та відгуків, що дають, як поради, що допомагають у підборі, так і дозволяють побачити всі етапи монтажу, власноручного збирання виробу з нуля.
Покупці підрозділяють подібні аксесуари для ванних кімнат по:

  • розміщення підсвічування,
  • типу включення,
  • розмірам та формою дзеркальної поверхні,
  • наявності інших вбудованих доповнень.

Що стосується так званої «начинки», то вона може варіюватися від простого підсвічування до технологічних версій із вбудованими: обігрівом скла, електронним годинником, радіо, телевізором та доступом в інтернет. Відповідно, чим складніше електронне наповнення, тим дорожчий виріб.
Розміри дзеркала можуть варіюватися від 10 см у діаметрі до значних, наприклад, два метри завдовжки і метр завширшки. Форми також бувають різними від квадратних до круглих. Найбільш важливим фактором при виборі для більшості людей вважається тип включення або управління:

  1. механічний,
  2. сенсорний.


Останній, безумовно, популярний, але механічний вимикач дешевший, а це важливо.

ДЗЕРКАЛО З ПІДСВІЧУВАННЯМ У БУДЬ-ЯКІЙ ВАННІЙ КІМНАТІ

Викликає здивування те, що багато хто відмовляється від даного аксесуара для ванної кімнати, побачивши лише пару дорогих моделей, при цьому можна знайти цілком підходяще за стилем, дуже недорого. Яким же варіантам віддати перевагу? Рекомендації користувачів такі:

  • оцініть розмір, він не повинен бути надмірно великим або навпаки маленьким, особливо якщо у вас одна раковина;
  • маєте маленьких дітей, вибирайте сенсорне підсвічування;
  • найкраще розташування led стрічок по обидва боки дзеркала, або по периметру;
  • бажано наявність невеликої полички.

Вкрай важливо, зважитися на покупку дзеркала з підсвічуванням ще до того, як укладена плитка, проведена проводка, встановити його на завершальному етапі вкрай проблематично. Крім цього оцініть, чи буде дзеркало розміщене на поверхні плитки або втоплено врівень із нею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.