ПРИЧИНИ ВИБОРУ ЕЛЕКТРИЧНОЇ СУШАРКИ ДЛЯ РУШНИКІВ

Ванна кімната – функціональне приміщення житлового простору, яке також вважається одним із складних пунктів, де поєднуються всі комунікації будинку. Тут розташовуються каналізація, водогін, електропроводка, все підводиться до різних приладів, обладнання, що також ускладнюється тим, що приміщення має вологий режим.

У чому відмінність водного та електричного рушників

Найчастіше доводиться приймати саме тут компромісні рішення, а також вибирати варіант, який дозволяє реалізувати якісь особливі завдання. До таких рішень можна віднести перевагу електричної сушарки для рушників водному. Досить рідко, але зустрічаються варіанти, коли обидва види є в одному просторі, найчастіше це пов’язано з розмірами кімнати.


Причини, з яких вибирають електричну сушку для рушників, майже завжди пов’язані з відсутністю можливості підведення труб опалення. З технологічного погляду водна сушарка для рушників – та ж батарея, різниця лише у формі, а також матеріалі. В такому випадку застосовують сталь, вона не іржавітиме, контактую з вологими тканинами, конденсатом. Якщо підвести їх складно через віддаленість вузла, вже виконаної обробки, тоді електрична версія підійде найкращим чином.

Електрична сушка для рушників та її плюси

Варто сказати, що помиляються ті, хто вважає, що сушка для рушників, що працює на електриці, повністю замінює водний. Якщо перший працює весь опалювальний сезон, а поза ним залишається холодним, то другий швидше призначений для короткочасної, можливо, навіть щоденної роботи. Електрична версія дозволяє саме сушити рушники, використовувати його постійно включеним у мережу не можна. По суті – це обігрівач. Як будь-який обігрівач, споживає електроенергію, хоча й у значно менших кількостях, якщо застосовувати його згідно з рекомендаціями виробника. При цьому може мати різні види дизайну, внутрішню конструкцію нагрівального елемента, систему керування. Такий прилад здатний швидко висушити рушники, підігріти для більшого комфорту при використанні.


Значна частина покупців відкидає цей варіант через необхідність мати додаткову розетку у ванній кімнаті, що до того ж має бути розміщена поблизу приладу. Мало хто знає, що частина приладів пропонує вибір варіанта підключення. Якщо точно знати, де буде перебувати електрична сушарка для рушників, а також його розміри можна підвести проводку під одну з його ніжок, що кріпляться до стіни. Такий вид монтажу потребує розрахунків, але виглядає дуже естетично.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.