ЗАСТОСУВАННЯ МАРКЕРІВ ДЛЯ ГРАФІТІ В ІНТЕР’ЄРІ

Створення унікальних інтер’єрних рішень насамперед залежить від ваших смаків. Комусь потрібні елегантні шпалери, хтось мріє про стіну з цегли, інші бажають отримати щось креативне. Звичайно, далеко не кожен захоче мати вдома предмет сучасного мистецтва, наприклад такий як графіті, але, можливо, побачивши вдалі варіанти і ви зважитеся на експеримент.

Графіті та інтер’єр

Створення графіті, якщо мова заходить про гарні написи та малюнки, справа досить затратна, до того ж важлива фантазія та техніка автора. Але є деякі види, які досить легко повторити навіть новачкові. Дизайнери приміщень, коли необхідно створити по-справжньому креативний, яскравий елемент у великому просторі, вибирають графіті типу mural. Їх можна побачити у спортивних залах, танцювальних студіях, де це робиться на замовлення. Існують також популярні теми, пов’язані з комп’ютерними іграми, наприклад, графіті GTA.

Маркери для графіті

Деякі види можна створити, використовуючи лише маркери для графіті. Сюди можна зарахувати малюнки одним кольором, монохромні. На відміну від простих маркерів, ці мають три важливі відмінності. Маркери для графіті:

  • забезпечені пір’ям різного розміру;
  • фарбу часто можна доливати;
  • склад фарби складний для видалення.


Звичайно, дані маркери здебільшого призначені для тегів, але погодьтеся, прикрасити приміщення – це цікавіший, довговічніший спосіб прославити себе. Дивно, але за допомогою маркерів для графіті створюють унікальне оздоблення найрізноманітніших кімнати, наприклад, спалень та ванних.


Під час роботи з маркерами для графіті стіна може бути підготовлена, наприклад, пофарбована білим або якимось іншим кольором. Крім того, деякі вважають за краще прикрасити інтер’єр роботами на полотнах, щоб завжди можна було перемістити їх, роблячи ремонт чи переїжджаючи.
При роботі всередині приміщень важливо бути обережними. Маркери для графіті виробляються у корпусах двох видів:

  • пластиковому,
  • алюмінієвим.


При падінні перші можуть луснути, фарбу відмити буде досить складно. Вибираючи маркери, зверніть увагу, що всередині деяких балонів містяться кульки, які допомагають перемішувати вміст простим струшуванням. Крім цього звертайте знімання на те, чи можна змінити перо маркера, оскільки після тривалого використання вони втрачають чіткість. На даний момент досить популярна тема написання такими маркерами каліграфії, має й іншу назву – леттерінг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.