РУЛОННІ ШТОРИ – ПРОСТИЙ ВАРІАНТ ДЛЯ ОФІСУ

Простота та лаконічність – два основні принципи організації офісного простору. При цьому вкрай важливо, щоб кожен обраний елемент, у тому числі оздоблення, меблі могли трансформуватись, підлаштовуватися під потреби користувачів приміщення. Особливу увагу слід приділити вікнам. Один з найкращих варіантів для офісу – рулонні штори.

У чому плюс рулонної штори в офісі

Цей різновид текстилю для вікон нещодавно став з великим успіхом конкурувати з жалюзі та класичними шторами. Тканина, згорнута в рулон на спеціальну легку металеву бобіну, буває різною густиною. Завдяки цьому можна підібрати варіант, що підійде саме у вашому випадку. Легкий напівпрозорий матеріал найкраще підійде для скляних перегородок всередині офісного приміщення, щільний – для сонячної сторони. Забарвлення також відіграє роль, сонячні промені, проходячи крізь тканину, забарвлюватимуть приміщення, що слід враховувати.

Вибираємо тип монтажу рулонної штори

Рулонні штори в офісі можуть бути змонтовані:

  • на стіну, на отвір;
  • усередині отвору;
  • на раму вікна.


Перший варіант найдешевший, простий у монтажі, до того ж рулонні штори такого типу можна підібрати різної довжини, діапазон розмірів досить широкий. Для монтажу на раму найчастіше вибирають рулонні штори з касетою та напрямними. З одного боку цей варіант один із найбільш практичних, з іншого, його вартість вища.

Рулонна штора: плюс влітку та взимку

Головна перевага рулонної штори – можливість регулювання висоти підйому та опускання полотна. В офісі, де всередині приміщення, за наявності скляних перегородок може бракувати приватності, можливість опустити штору – простий спосіб трансформувати простір під власні потреби. На вікнах, особливо в Україні, де влітку досить жарко, а сонячне світло, що потрапляє у вікна, посилює це відчуття, рулонні штори – просте рішення. Їхня перевага перед плівками – можливість завжди підняти полотно, збільшити світловий потік або подивитися, що відбувається на вулиці.


До того ж такий тип штор дає змогу провітрювати приміщення, що особливо важливо і влітку, і взимку. Великі площі скління або не надто щільні примикання вікон взимку сприяють протягам, рулонна штора здатна зменшити їх у закритому стані. Так повітряний потім зменшується, а батареї знизу ефективніше зігрівають повітря. Звичайно, такий вид штор може додати офісу більше затишку, що, без сумніву, позначиться на тому, як сприйматимуть його клієнти, які відвідують будівлю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.