САМОКЛЕЮЧА ПЛІВКА: ДЕКОРАЦІЯ І НЕОБХІДНІСТЬ

Є оздоблювальні матеріали, інтуїтивно зрозумілі своїм застосуванням, ми знаємо, як їх використовувати з самого дитинства, до яких можна віднести плівку, що самоклеїться. При цьому все різноманіття, багатозадачність осягнути не дано нікому. Без применшень, самоклейка розкриває свій потенціал у руках справжніх фантазерів.

Самоклейка та її застосування

Стандартні методи застосування, мабуть, відомі всім, вони незмінні, скоріше в тому, де використовувати самоклейку. Насамперед варто зрозуміти, самоклейка – альтернатива відразу двом оздоблювальним матеріалам: фарбі та шпалерам. Кожен виробник пропонує її у різних якостях, хтось як, здатний без фарбування змінити колір поверхні, інші підкреслюють: самоклеюча плівка – ті ж шпалери, але не потребують клею.

Самоклеюча плівка замість фарби

Перший варіант використання самоклейки зацікавить всіх, хто з вищим ступенем перфекціонізму відноситься до колірної гами в приміщенні. Скажімо, у вас є шафа, яка своїм кольором порушує всі норми естетики, фарбувати її дорого, а ось обернути самоклейкою просто. До того ж коштуватиме недорого, бонус же в тому, що довкола залишиться лише чистота та порядок, з фарбою таке досягти вкрай складно. Це стосується великих речей, предметів, але є ще дрібні, вони щодня під рукою. Так, ви вирішили купити предмет, але потрібного забарвлення немає. Просто візьміть на озброєння лайфхак: купіть невеликий рулон самоклейки. Відповідний колір предмета – необхідність.

Самоклеюча плівка замість шпалер

Хоча ця мода ще не дійшла до нас, американці вже із задоволенням застосовують самоклеючу плівку як звичайні шпалери. Модний матеріал працює також, як вони, просто його зовсім не потрібно мазати клеєм. Такий варіант сподобається тим, хто любить робити швидкі ремонти, а також часто міняти інтер’єр. Звичайно, далеко не всі види підходять для такого використання, найчастіше підбираються полотна з матовою поверхнею і глянсовим, невеликим малюнком.


Крім усього перерахованого, є можливість застосувати самоклейку як декорацію. Відомо: у моді на певні види оздоблення все ще у високій ціні акцентні стіни, вкриті іншим, яскравішим, строкатим типом шпалер. Оздоблення стін часто хочеться якимось чином обіграти в інтер’єрі. Якщо на них зображено щось конкретне, наприклад бабка, можна повторити її у більшому розмірі, вирізавши із самоклейки. Такий метод застосування можна сміливо назвати декоративним оздобленням за допомогою самоклеючої плівки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.