СКЛЯНІ КОНТЕЙНЕРИ ТА ЄМНОСТІ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ

Наповнення кухні, особливо нової, рідко відбувається спонтанно. Кожній господині хочеться, щоб внутрішнє наповнення відповідало зовнішньому оздобленню, якому було приділено стільки уваги, витрачено стільки сил. Відкриваючи шафки, хочеться бачити лише гарне, сучасне наповнення і це стосується не лише кухонного наповнення та механізмів, а й навіть посуду.


Відомо, що ємності, різноманітні контейнери – невід’ємна частина організації зберігання. Це важливо незалежно від того, є у вас відкриті полиці або все приховано за дверцятами шаф і висувних ящиків. Практика показала, що пластикові хоч і мають ряд переваг, таких як низька вартість, різноманітність форм, все ж таки поступаються скляним. Останні виглядають охайніше, служать довше, а сам матеріал абсолютно інертний та безпечний.

БАНКИ І КОНТЕЙНЕРИ ІЗ СКЛА НА КУХНІ

Дотик продуктів із пластиком далеко не завжди нешкідливий, до того ж багато хто відзначає, що він буквально гасить приємні запахи. Перевага його лише в тому, що при падінні він не розіб’ється. Користуєтеся посудом для зберігання акуратно, бажаєте мати естетичний вигляд – вибирайте скляні банки. Їх виробляють у різних стилях, завжди можна підібрати підходящий для вашого простору.
У чому ж перевага скляних емностей для збереження? Варто відзначити їхню різноманітність, завжди можна знайти:

  • контейнери,
  • банки,
  • бутлі.


Їх розміри можуть бути від крихітних до справді великих. Сучасне виробництво дозволяє зробити скло з різними властивостями, різної товщини і кольору. Відомо, що у склі продукти псуються значно повільніше. Вибравши колекцію однакових за стилем баночок, в них можна розмістити різні продукти від кави до круп, макаронів, все це буде виглядати однаково.

КОНТЕЙНЕРИ І ЗБЕРІГАННЯ НА КУХНІ

Часто організація збереження на кухні вимагає наявності місткостей, які завжди будуть на увазі, наприклад, для цукру, чаю або солі. Погодьтеся, жодна пластикова банка або контейнер не виглядатимуть так, як скляна посудина. До того ж до скла часто додають зручні кришки з ущільнювачем та фіксацією, а також дерев’яні, що виглядає стильно.


Підбираючи скляні, особливо важливо стежити, щоб вони зручно поміщалися в руці. Так як скло гладкіше, ніж пластик, воно простіше вислизає з рук. Тому краще вибирати більш тонкі банки, контейнери, або ті, що мають упори для пальців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.