ДОГЛЯД ЗА ОБЛАСТЮ НАВКОЛО ОЧЕЙ

Тонка, прозора шкіра, яка видає все: наші емоції, стан здоров’я, розташована в області навколо очей. Не всі ділянки нашого тіла заслужили таку увагу, як цей. Справа лише в тому, що на обличчя завжди звертають увагу, при цьому найбільш привабливі на ньому саме очі. Тому догляд за цією областю для більшості жінок – один з найважливіших.

Проблеми зі шкірою навколо очей

Дівчата та молоді жінки рідко стикаються з серйозними проблемами, пов’язаними зі шкірою обличчя, здебільшого пов’язані вони в даному віці з акне та висипом вугрів. Область навколо очей при цьому може стати проблемною ділянкою та у підлітковому віці. Вважається, що її зовнішній вигляд безпосередньо пов’язаний із роботою внутрішніх органів, тому багатьом відомі темні плями під очима, припухлість. Лише з віком виникають перші мімічні, а потім вікові зморшки. Все це можна піддавати профілактиці ще до появи.

Догляд за шкірою навколо очей

Для того, щоб доглядати ніжну область навколо очей існують спеціальні креми, гелі. Їхні склади забезпечують насамперед ліфтинг, завдяки чому шкіра підтягується, виглядає пружно. Крем для повік має ніжну текстуру, тому що шкіра тут рідко потребує інтенсивного зволоження, швидше живлення. Деякі виробники зовсім відмовилися від кремової текстури на користь сироваток.


Вибираючи крем для області навколо очей або інший косметичний препарат важливо знати, що ця область найбільш схильна до алергічних реакцій. Тому в обов’язковому порядку необхідно проводити первинний тест продукту. Крем наноситься легкими рухами, причому зона століття не захоплюється. Траєкторія нанесення – овал, при цьому нанесення йде і згори, і знизу. Будь-який б’юті блогер приділяє цьому питанню певний час, з чого можна дізнатися, що крем навколо очей наносять:

  • нижня частина: від вилиці до носа;
  • верхня: від носа до вилиці.


Звичайно, перед будь-якими процедурами слід ретельно очистити шкіру, для цього можна використовувати спеціальні засоби для зони навколо очей, у тому числі молочко або вершки косметичні. Рух відбувається за годинниковою стрілкою, в момент застосування не слід сильно натискати на шкіру. Забір крему бажано здійснювати спеціальною лопаткою. Виробники також створили більш комфортні для нанесення туби з тонким носиком, тому крем чи інший продукт не контактує з руками. Після процедури бажано відпочити щонайменше п’ятнадцять хвилин: розслабте м’язи обличчя, заплющите очі, це дозволить крему вбратися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.