ВИБИРАЄМО КОЛІР ЗАТИРКИ ДЛЯ ПЛИТКИ ПІД ДЕРЕВО

Зміни в обробці несуть із собою нові зміни. Змінюються матеріали, їх форма, колір та фактура, щоб створити з них єдину поверхню, важливо знати, що для цього використовувати. Це твердження застосовується для різних типів обробки від шпалер до кахельної плитки. Варто сказати, що у зв’язку із загальною тенденцією, що зробила модними натуральні матеріали або імітацію під них, можна з легкістю виділити чотири основні матеріали:

  • дерево,
  • метал,
  • скло,
  • камінь.

Поєднання практичності та естетики – плитка під дерево

Властивості оздоблювальних матеріалів мають таке значення, як і зовнішній вигляд. За першим закріплюються користувальницькі якості оздоблення, а за другим – інтер’єрне рішення, яке стає можливим. Так в обробці досить часто застосовується кахель, адже він гарний на більшій частині поверхонь у житловому та нежитловому просторі. Кахельна плитка – тверда, гігієнічна, довго зберігає свій зовнішній вигляд, може бути використана з таким нагрівальним приладом як тепла підлога, що підвищує її комфорт. Імітація дерев’яної поверхні за допомогою неї – одне з найкращих рішень у дизайні.

Вибір затирки для плитки під дерево

При цьому, якщо обраний кахель під дерево, то і супутні матеріали слід вибирати, виходячи з цього, йдеться про затирання для плиткових швів. Сама затірка не змінюється, а ось підбір кольору такої плитки ускладнюється. Підбір кольору можна зробити виходячи з основного тону плитки – це найпростіший, найбезпечніший, нейтральний варіант. Крім нього можна вибрати темний або світлий відтінок. Найчастіше це темно-коричневий колір затирання швів або молочний. Затирка для плитки під дерево може мати відлив, на відміну від інших матеріалів, тут світла зі світло-рожевим відливом може якнайкраще поєднуватися з малюнком плитки.


Звичайно, вибір кольору безпосередньо пов’язаний з тим, куди вона укладена. Бажаєте, щоб поверхня візуально довше залишалася чистою, віддайте перевагу сірим, коричневим затиранням для швів. Колір плитки під дерево може бути абсолютно будь-яким, все залежить від того, яку деревину імітує оздоблення. При цьому якщо світлі плитки можна затерти світлою затиркою, то темний, майже чорний кахель під дерево із зайво темною сумішшю візуально зменшить простір.


Ще однією особливістю плитки з фактурою дерева можна назвати те, що для неї майже ніколи не вибирають затирання яскравих кольорів, що утворюють контраст. Щоб покупцеві було простіше зрозуміти, яка із затирок підійде для обраної плитки, багато компаній рекомендують оцінювати колірну гаму за допомогою палітри RAL.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.