МОСКІТНА СІТКА: ЕКОНОМІЯ І КОРИСТЬ

Здавалося б, тепла пора майже закінчується, а з ним і всілякі комахи, що безперестанку лізуть у вікна і заважають спокійному життю. Однак, спекотне літо і, правда, позаду, а теплі і при цьому вологі дні осені більш сприятливі для таких комах як комарі та мошка. Замахуються вони не тільки на тих, хто мешкає в приватному секторі, а й на тих, хто мешкає на останніх поверхах багатоповерхівок, соковиті плоди, що дозрівають у садах та на грядках, немовлят під час денних прогулянок, туристів, що насолоджуються походами.

Від чого захистить москітна сітка

Кожен шукає захист від комах, що літають, хтось рятується різними репелентами, інші намагаються просто не відкривати вікна, але це лише півзаходи. Для оптимального захисту іноді необхідні механічні засоби захисту, а простіше москітна сітка. Переплетення нейлонових, поліамідних, вінілових ниток, що утворює сітку з найдрібнішими осередками – якісний захист. Однак мало хто знає, що має різні призначення. Так москітна сітка, залежно від розміру комірки, її форми, товщини волокна може:

  • захистити від проникнення комарів;
  • від мошок;
  • вберегти кішку від падіння з вікна;
  • зменшити кількість пилу, що потрапить до житлового приміщення через відкриті вікна.

Москітна сітка як самостійний товар

Найчастіше москітна сітка сприймається як готові до застосування товари, такі як грати для пластикових вікон. Мало хто знає, що придбати москітну сітку можна в рулонах, застосовуючи далі на власний розсуд.


Такий різновид москітної сітки набувають невеликі компанії, що займаються пошиттям різноманітних виробів, хоча вартість її досить низька, а сам товар доступний.


Коли може знадобитися москітна сітка в рулоні? Часто у житлових будинках виникає потреба оновити старі сітки. Відомо, що після певного терміну експлуатації, під впливом температур, ультрафіолету, миючих засобів та агресивного повітряного середовища волокно витончується. Що довше служить москітна сітка, то частіше на ній починають виникати розриви, проникати комахи. Купивши рулон можна самостійно замінити сітку у каркасі. Для поціновувачів турпоходів москітна сітка незамінний помічник, нею можна закрити вхід до намету. Так проводиться провітрювання та контроль попадання комарів, мошок та інших комах усередину. Необхідна така сітка та садівникам. Вона дозволяє вільно проникати в повітря, волозі всередину, але огорожує врожай від різних паразитів. Багатофункціональність простої москітної сітки може здивувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.