СЕКРЕТ ГЛАДКОСТІ ЖІНОЧИХ НІЖОК

Секрет краси розгаданий, але кожна жінка прагне, будь-що-будь, бути красивою, докладаючи до цього різні зусилля. Будь-яка може стати успішною за умови дотримання простого правила: ретельно догляду за собою. У це поняття входить безліч різноманітних процедур, а також методів їх проведення, однією з них вважається депіляція.

Вибір методу депіляції ніг

Справжній секрет гладкості жіночих ніжок краще приховувати у власній ванній або салоні краси, метод майже завжди підбирається через різні причини. Так, депіляція або видалення небажаного волосся на ногах може проводитися:

  • бритвою,
  • воском,
  • цукровою пастою (шугаринг),
  • кремами-депіляторами,
  • пінцетом,
  • епіляцією (лазер).

Чому жінки обирають гоління ніг

Волосся на нашому тілі має певну структуру, яка позначається на виборі методу. В першу чергу, слід оцінити тип волосся, чим пряміше волосся, що росте на голові, тим простіше і безболісніше буде будь-яка процедура, що проводиться, мінімальні її наслідки. Кучеряве та кучеряве волосся при певних типах процедур мають більше шансів залишитися під шкірою – врости.

Оцінка результатів депіляції ніг

Якщо детально розглянути те, наскільки глибоко той чи інший засіб для депіляції впливає на волоски, можна відзначити, що є три фактори:

  • час зростання волосся до колишньої довжини (швидкість),
  • вростання,
  • заокруглення, пом’якшення верхньої частини волосся (підвищення жорсткості, шпильки).


Вважається, що бритва, що використовується для бриття ніг, – застарілий варіант, однак, саме він, як не парадоксально, найменш проблемний, хоча програє за швидкістю та підвищення жорсткості волосся. Хоча гоління при цьому найшвидший, доступний спосіб, який можна використовувати в будь-якому віці.


Іншим способом, який підходить для ніг, при цьому відноситься до доступних для домашнього використання, вважають застосування кремів для депіляції. Крем наноситься на чисту шкіру, за інструкцією, бажано, попередньо нанести його також на невелику ділянку для перевірки на алергічні реакції. Після закінчення зазначеного терміну, крем знімають подібними до бритви рухами, застосовуючи пластиковий шпатель. Через хімічну дію тіогліколяту або гідроксиду кальцію (натрію) подразнення шкіри та алергій вище, але склади можуть мати різні концентрації цих речовин. Крем-депілятор, при правильному застосуванні, вважається одним із найзручніших методів видалення волосся на ногах і всьому тілі, що, безумовно, робить зовнішній вигляд доглянутим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.