ТУМБА ПІД ТВ І ЇЇ ВИДИ

Установка обладнання та електроприладів, що роблять життєвий простір більш цікавим, комфортним зумовлено різними нюансами, такими як:

  • їх призначення,
  • габарити,
  • модні тенденції,
  • розміщення розеток та підведення живлення.

Одним з таких приладів можна вважати телевізор, його не поставиш у будь-який кут кімнати, адже він є відправною точкою для розміщення інших предметів та меблів. На даний момент для розміщення телевізора застосовують:

  1. тумби,
  2. шафи,
  3. кронштейни.

Останній варіант вимагає правильної підготовки електропроводки, що проводиться заздалегідь, крім цього, зменшується шанс зміни позицій інших меблів. При цьому відсутність меблів під ТВ дозволить вільно пересуватися, що чудово для невеликих кімнат. Після відмови від громіздких шаф-стінок у моду увійшли невеликі модульні системи. Їхня перевага в тому, що в нішу між його тумбою і навісними шафами можна помістити телевізор практично будь-якої діагоналі.
Оптимальним варіантом меблів для ТВ вважають тумбу – невисока шафа з відкритими або закритими полицями. Тумба для ТБ буває різних форм і розмірів, найпопулярнішими вважають:

  • довгу підлогову з шухлядами;
  • високу, коротку з частково або повністю закритими полицями;
  • підвісну довгу, вузьку.

Цікавим, але рідкісним зразком вважається кутова модель тумби для телевізора, що пов’язано з особливим розміщенням меблів та плануванням квартир.

СУЧАСНА ТУМБА ПІД ТЕЛЕВІЗОР

Більшість покупців перебуває у пошуках сучасного виду тумби, для чого переглядає фото, а часом і відео дизайнерських інтер’єрів. Якщо враховувати всі тенденції, відзначимо, що цей вид меблів повинен, як мінімум, вписуватися в загальний стиль приміщення, а також відповідний вимогам функціонал.


Цей предмет меблів часто застосовується як сховище всього, що пов’язане з телевізором та його використанням, а також різноманітними гаджетами, що використовуються з ним разом, наприклад, ігровими приставками, музичними центрами. Їхні розміри також потрібно враховувати при покупці. Останнім часом користувачі воліють сховати супутні предмети за скляними напівпрозорими дверцятами, що знижує ступінь їхнього запилення, а також робить кімнату мінімалістичнішою.
Популярними матеріалами для виробництва тумб залишаються МДФ та скло, значно рідше застосовується натуральне дерево, ДСП, метал. Перевага надається однотонному глянцю у світлих або натуральних деревних тонах. Рідше така тумба стає акцентом за рахунок яскравих фарб фасадів.

ПЛЮСИ ТУМБИ ПІД ТВ

Здавалося б, простий предмет меблів – тумба під ТВ, але може значно полегшити пошук необхідних речей, зробить стіну, де розташований телевізор облаштований, врівноважить її. Плюси тумби залежать від її різновиду, типу установки. Для одних оптимально те, що встановлена на підлогу, вона легко переміщається, отже, простір можна постійно оновлювати. Іншим подобається стаціонарне кріплення до стіни, так значною мірою полегшується прибирання, предмет ніби ширяє в повітрі, роблячи простір повітряним.


При виборі та замовленні тумби під ТВ плюсом можна вважати різноманітність розмірів:

  • довжини,
  • ширини,
  • висоти.

Варіації дозволять підібрати як місце для зберігання, так і просто модний аксесуар без особливого практичного навантаження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.